Hotel Brasserie Den Handwijzer: oldtimer rally
ARRANGEMENT:
ZINDERENDE ZOMERWIJNEN

  • Vier mooie wijnen om te proeven
  • Vier glazen van uw favoriete wijnkeuze
  • Selectie heerlijke hartige lekkernijen

Prijs per persoon € 24,50

Minimaal 1 dag van te voren reserveren
Minimaal 2 personen per reservering
ARRANGEMENT:
BOURGONDISCH BIERTAPPEN

  • Twee door u zelf getapte Grolsch pilseners
  • Vier speciale bieren van de tap of fles
  • Plateau overheerlijke spare-ribs

Prijs per persoon € 29,50

Minimaal 1 dag van te voren reserveren
Minimaal 6 personen per reservering
Hotel Brasserie Den Handwijzer: de Herpense bossen in
Wandelen en fietsen

Herperduin is een bijna 500 ha groot bos- en heidegebied tussen Oss en Ravenstein. Ook wel de poort van de Maashorst genoemd. Hier kunt u wilde Exmoor pony’s , Oerrunderen en Schotse Hooglanders tegenkomen. En dat op een steenworp afstand van Den Handwijzer. Er zijn volop ruiterroutes aanwezig, maar ook de fanatieke mountainbiker en de wandelaar kan hier zijn hart ophalen.


Uw familie bijeenkomst

Of u nét getrouwd bent, of uw 40 jarig jubileum viert, óf uw jaarlijkse familieweekend houdt, uw samenkomst wordt bij Den Handwijzer volledig verzorgd.

Wij verwelkomen u en uw gasten in het sfeervol ingerichte zaaltje. De prachtige boslocatie leent zich uitstekend voor een fotoreportage. Uw gasten kunnen genieten van een high tea en er is de mogelijkheid om een warm en koud buffet aan te bieden, voor of tijdens uw feestavond.

Als afsluiter van een volledige verzorgde dag, kunnen u en (een selectie van) uw gasten overnachten in ons hotel. Zo kunt u ’s ochtends bij het ontbijt, op uw gemak, samen de vorige dag nog eens doornemen!


Evenementen

Den Handwijzer kan voor u, op maat, een evenement verzorgen.

Den Handwijzer organiseert zelf ook evenementen waar u zich op in kunt schrijven. Wanneer u op de hoogte gesteld wilt worden van een georganiseerd evenement, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.